Zpracování cookies

Dovolujeme si vás upozornit, že webové stránky mattoni1873.cz využívají cookies. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Zpracování cookies

Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Soubory cookie slouží k celé řadě účelů. Cookies slouží k analýze návštěvnosti, funkčnosti nebo marketingu. Jelikož soubory cookie jsou uložené přímo ve vašem prohlížeči, nemůžeme s nimi nijak nakládat, ani je předat třetím stranám.

Analytické cookies pro měření návštěvnosti a přizpůsobení zobrazení webových stránek zpracováváme na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.

Souhlas jste nám případně udělili kliknutím na tlačítko "Souhlasím" v okně ve spodní části stránky. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět. V případě, že chcete změnit nastavení cookies, doporučujeme změnit nastavení prohlížeče, lze ale využít i odkazy u jednotlivých cookies.

Jak cookies zpracováváme a proč:

Název

Kdo má přístup k informacím

Účel

Expirace

Odhlášení

Facebook pixel

Cookie třetí strany/ Facebook

Není to sice cookie, ale měřící kód. Používáme k měření návštěvnosti stránek z Facebooku a k marketingu.

180 dnů

Změnit nastavení Facebooku

_dc_gtm_UA-xxxx9325-1

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně sbírá statistické údaje pro Google Tag Manager o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách.

1 minuta

Zakázat cookie

_ga

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně sbírá statistické údaje o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách.

730 dní

Zakázat cookie

_gid

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně sbírá statistické údaje o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách.

1 den

Zakázat cookie

_utmz, _utma

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně měří návštěvnost z vyhledávače Google.

1 den

Zakázat cookie

_hjIncludedInSample

Cookie třetí strany/ HotJar

Pomáhají porozumět, jak se návštěvníci chovají na stránkách. Anonymně sleduje pohyby myši, kliknutí apod.

po dobu návštěvy

Zakázat cookie

_first_pageview

Cookie třetí strany/ Google

Tato cookie Vám nabídla na první stránce informace o cookies.

10 minut

Zakázat cookie

leady_session_id

Cookie třetí strany/ Leady

Cookie umožňuje rozpoznat firemní návštěvníky. Dokáže určit vaši společnost, nikoli Vás osobně. Pracuje výlučně s veřejnými daty.

po dobu návštěvy

Shromážděné cookies jsou zpracovány prostřednictvím:

  • služby Google Analytics, provozované společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí.
  • služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí.

Vezměte, prosím, na vědomí, že máte tato práva:

  • vznést kdykoli námitku proti zpracování osobních údajů;
  • požadovat po nás informace o zpracování osobních údajů;
  • požadovat po nás přístup k osobním údajům;
  • požadovat po nás opravu nepřesných osobních údajů, jejich doplnění či aktualizaci;
  • požadovat po nás bezodkladný výmaz osobních údajů;
  • požadovat po nás omezení zpracování osobních údajů;
  • požádat nás o přenos osobních údajů ve strojově čitelném formátu;
  • v případě pochybností o zákonnost zpracování vašich osobních údajů máte právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Jak zakázat cookies?

Cookies se ukládají ve vašem prohlížeči, pokud je chcete zakázat pro všechny stránky upravte si nastevní. Cookies, které již jsou ve vašem zařízení uloženy, pak můžete kdykoli smazat. Konkrétní postup pro nejpoužívanější webové prohlížeče najdete zde:

  • Chrome
  • Safari Mac
  • Safari iPhone
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Android

Máte ke cookies dotazy? Napište nám na info@mattoni.cz.

Mattoni 1873, a.s.
Horova 3
360 21 Karlovy Vary
IČ: 14706725
DIČ: CZ14706725